برای آپ دیت (جایگزینی) قالب وردپرس راه های مختلفی وجود داره؛
♣ آپ دیت قالب وردپرس با پیشخوان وردپرس
یکی از ساده ترین و معمول ترین راه های آپ دیت قالب وردپرس حذف اون در بخش پوسته ها و نصب فایل جدیده. این روش معایب زیادی داره که من توصیه نمی کنم. از جمله امکان داره فایل جدید حاوی کدهایی باشه که با سایر افزونه ها یا خود هاست سازگار نباشه و صفحه وردپرس سفید بشه و پیشخوانتون از دسترس خارج! و یا اینکه تنظیماتی رو که در سایت اعمال کردید از بین بره.
♣ آپ دیت قالب وردپرس با استفاده از نرم افزار WinMerge
بعد از دانلود نرم افزار WinMerge و نصب اون روی سیستم کامپیوتر خودتون باید مراحل زیر رو طی کنید:
۱- از کل پوشه قالبی که در سایت داریم با FTP یه کپی در کامپیوتر ایجاد می کنیم.
۲- حالا هر دو نسخه قدیم و جدید قالبمون رو درکامپیوتر داریم. نرم افزار WinMerge رو باز کنید و هر دو پوشه (قالب قدیم و قالب جدید) رو انتخاب کنید.این نرم افزار تمام فایل هایی که با هم همسان نیستند رو پیدا می کنه و با باز کردن این فایل ها قسمت هایی رو که تغییر دادیم پیدا می کنیم!!
۳- تفاوت هایی که پیدا کردیم رو در قالب جدید هم اعمال می کنیم.
۴- قالب جدید رو آپلود و جایگزین قالب قبلی می کنیم!
دقت کنید که بخش های زرد رنگ همون فایل های جدیدی هستند که در قالب جدید وجود داره و یا فایلهایی هستند که در قالب جدید حذف شدند.
♣ آپ دیت قالب وردپرس با استفاده از ftp هاست
یکی از بهترین راه حل ها که دردسرهای بالا رو نداره و صرفا با صرف مدت زمان کوتاهی قابل اجرا هستش آپ دیت قالب وردپرس با استفاده از ftp هاسته. البته این روش مشتمل بر ۲ راه حله که در ادامه توضیح می دیم.
راه حل اول:
۱- ابتدا وارد ftp هاستتون بشید و به این مسیر برید تا به پوشه قالب برسید (البته اسم قالب فرضیه! ) wp-content ⇒ themes ⇒ nasim (برای دسترسی به اف تی پی سایتتون از طریق هاست و یا از طریق نرم افزار های مربوطه مثل filezilla استفاده کنید.)
۲- پوشه فعلی قالب که روی سایت شما فعاله رو پیدا کرده و حذف کنید.
۳- آپدیت قالبی رو که میخواهید در سایت قرار بدید رو آپلود کنید و از حالت فشرده (zip) خارج. (توجه: اسم پوشه قالب جدید و قدیمی حتما باید یکسان باشه!)
خب کار تموم شد. الان قالب سایت شما آپدیت شده و مطمئن باشید که در سایتتون به هیچ مشکلی بر نمیخورید.
راه حل دوم:
رفتن به داخل پوشه قالب و حذف فایلهای قالب قدیمی و آپلود و جایگزینی فایلهای قالب جدید.
♦خوب فرق این ۲ راه حل چی بود؟
راه حل اول برای قالب هاییه که در ۲ پوشه فشرده (zip) شدند. اما راه حل دوم برای قالب هاییه که در یک پوشه فشرده شدند تا از طریق پنل وردپرس هم قابل نصب باشند تا با خطاهایی نظیر ( پرونده style.css در این پوسته موجود نیست. ) رو به رو نشیم .به همین جهته که کلکسیون قالب هاش رو در یک پوشه فشرده می کنه. (البته به جز پگ اصلی که حاوی دمو ، راهنما، افزونه و… سایر موارد دیگست! )
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.