توسعه فضای مجازی و روی کار آمدن وبسایتهای اینترنتی روز به روز در حال فراگیر شدن است تا جایی که امروزه وکلا و شرکتهای حقوقی نیز تصمیم به طراحی یک وبسایت وکالت گرفتهاند. به همین منظور تحقیقاتی صورت گرفته و نکاتی را برای این افراد در نظر گرفتیم که در این مقاله به آن میپردازیم.
طراحی یک وبسایت وکالت
با کمک قالبهای شرکتی وردپرس امکان ساخت و طراحی یک وبسایت وکالت امکانپذیر است ولی باید برای ساخت آن نکات کلیدی را رعایت کنید و اگر میخواهید در دنیای رقابت پیروز میدان باشید حتما این نکات طلایی را در نظر بگیرید.
نکات برندسازی
برندسازی حرفهای فراتر از طراحی لوگو و رنگبندی است. برندسازی باعث شناخته شدن شما در بین مشتریان و کاربران شما خواهد شد و همیشه در خاطر آنها خواهید ماند. برای منعکس کردن اهداف و خدمات وبسایت خود باید نکات مهم زیر را برندسازی رعایت کنید.
۱- از لوگو و نام شرکت قانونی استفاده کنید
برای طراحی یک وبسایت وکالت باید لوگوی قانونی استفاده کنید تا برند شما مشخص شود. این موضوع باعث میشود مشتریان و موکلین به راحتی شما را بشناسند و از سایر افراد تشخیص دهند.
برای انتخاب نام دامنه، از عنوان فعالیت خود به علاوه قانون مورد نظر برای فعالیت استفاده کنید. این موضوع هم نوعی برندسازی به حساب میآید و هم در رنک وبسایت شما تاثیرگذار است.
۲- استفاده از رنگبندی مناسب در برندسازی
از رنگهایی که در حرفه شما بیشتر کاربرد دارند کمک بگیرید و رنگهایی استفاده کنید که کاربرپسند باشند. این رنگبندی را در بک گراند، دکمههای Call to action، لینکها و… به کار ببرید.
در بسیاری از قالبهای حرفهای امکان تغییر رنگبندی با یک کلیک موجود است و میتوانید به راحتی رنگ دلخواه خود را ایجاد کنید.
۳- تاکید بر مزیتها
شما باید با دقت مزیتهای خود را نسبت به سایرین بررسی کنید و آنها را بیابید. با این امکان، کاربران مقایسهای انجام میدهند و تصمیم میگیرند به سمت مزیتهای بهتر بروند و این یعنی پیروزی شما! سعی کنید این مزیتها را در سایت خود پررنگ کنید و کاری کنید تا به راحتی قابل دیدن باشند.
نکات بازاریابی
روشهایی که به کمک آنها میتوانید اشتراکگذاریها را بیشتر کنید و باعث جذب کاربران بیشتر و افزایش ترافیک وبسایت شوید.
۴- استفاده از Google My Business برای ایجاد فهرست شرکت حقوقی
اولین گزینهای که به آن نیازمند هستید، لیستی از قوانین و فهرستهای شرکت حقوقیتان است که با کمک ابزار Google My Business میتوانید آن را بسازید.
ساخت یک لیست با کمک این ابزار بسیار ساده و کاملا رایگان است و تنها با درخواست اطلاعاتی نظیر نام تجاری، موقعیت و آدرس وبسایت امکانپذیر است.
۵- اشتراکگذاری در شبکههای اجتماعی
باید محتوای بهینهای تولید کنید تا توسط کاربران به راحتی قابل اشتراکگذاری در شبکههای اجتماعی باشد. این محتوا میتواند درباره موارد قانونی و اطلاعاتی در حوزه تجربیات شخص وکیل یا قاضی باشد. بهترین شبکههای اجتماعی در این حوزهی فعالیتی توییتر، فیسبوک و لینکداین است.
>>برای این منظور میتوانید از افزونه Easy Social Share Buttons در وردپرس کمک بگیرید.<<
۶- بهینهسازی وبسایت
سئوی هر وبسایتی جزء ضروریات است و باید به آن توجه کرد. در این مورد پیشنهاد ما استفاده از افزونه حرفهای Yoast Seo است که با تهیه آن کمک شایانی به بهینهسازی محتوای وبسایت خود خواهید کرد.
۷- اشتراکگذاری نظرات مشتریان
یکی از روشهایی که باعث اعتبارسنجی میشود، نظرات مشتریان قدیمی نسبت به شما و در کل بازتابی است که از سمت آنها دریافت میکنید. این امر سبب میشود مشتریان جدید ترغیب به عضویت در وبسایت شما شوند و از خدمات شما بهرهمند گردند.
۸- نمایش دستاوردهای وکیل یا قاضی
یکی دیگر از مواردی که در طراحی یک وبسایت وکالت باید رعایت شود، قرار دادن بخشی برای نمایش دستاوردهای وکالت و قضاوت است. با این کار شما میتوانید مهارتها و تجربیات خود را در زمینههای مختلف فعالیتتان به مشتریان و کاربران نمایش دهید تا آنها با خیال راحتتری به شما اعتماد کنند و جذب وبسایتتان شوند.
نکات راهنما در وبسایت حقوقی
معمولا وبسایتهای حقوقی بسیار تخصصی هستند و گاهی کاربر نمیداند برای رفع مشکل خود چگونه به آن مراجعه کرده و از آن استفاده کند. برای این منظور به کار بردن خط مشی و راهنما در طراحی یک وبسایت وکالت امری کاملا ضروری است.
۹- ارائه لیستی از خدمات
بهتر است خدمات خود را به صورت شفاف برای کاربران تعیین کنید و برای آنها مشخص کنید که چگونه باید از خدمات شما بهرهمند شوند. با این عمل به کاربران امکان یافتن سریع خدمات مورد نیاز را خواهید داد و هم خودتان دیگر دچار مشکل نخواهید شد و هم کاربران راحت به مقصود میرسند.
۱۰- استفاده از دکمههای Call To Action
با استفاده از این مدل دکمهها میتوانید دسترسیهای بهتر و سریعتری را برای مشتریان فراهم کنید. دقیقا طبق نیاز مشتری دکمههای call to action را در نظر گرفته و در وبسایت تعبیه کنید.
۱۱- وبسایتی کاملا واکنشگرا و سریع طراحی کنید
امروزه بیشتر کاربران از تلفن همراه هوشمند خود برای مشاهده وبسایتها استفاده میکنند پس برای طراحی یک وبسایت وکالت همانند سایر سایتها باید موضوع واکنشگرایی را در نظر بگیرید. همچنین باید بدانید که وبسایتتان کاملا استاندارد و سریع است! سرعت پایین یک سایت باعث آزار مشتری و صرفنظر او به ادامه خواهد شد.
۱۲- امکان استفاده آسان
سطوح دسترسی را در طراحی یک وبسایت وکالت تا میتوانید ساده کنید. هر نوع کاربری را باید در نظر بگیرید و طبق آن سایت را طراحی کنید. به عنوان مثال:
- در منوی وبسایت از موارد کاملا ضروری استفاده کنید.
- مطمئن شوید متونی که نگارش میکنید کاملا ساده و روان باشند.
۱۳- راههای ارتباطی راحت
یکی دیگر از مهمترین گزینههایی که باید در طراحی یک وبسایت وکالت رعایت کنید، ساخت فرمهای ارتباطی برای برقراری ارتباط راحت با شماست. کاربرانتان باید به راحتی شما را بیابند و در ارتباط باشند زیرا فعالیت شما به گونهای است که نیازمند ارتباط همیشگی است.
> برای این منظور میتوانید از افزونه حرفهای Eform در وردپرس کمک بگیرید.
- کپچای ریاضیات حرفه ای وردپرس با افزونه Math Captcha
- ویرایشگر حرفه ای نوشته ها در وردپرس
- صفحه ورود پیشرفته در وردپرس با افزونه Login and Access
- ایجاد گالری تصاویر در وردپرس با افزونه FooGallery
- Notepad++ 7.2 + Portable ویرایشگر قدرتمند و ساده متن
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.