خب یکی از سوالاتی که از ما به مقدار فراوان پرسیده میشه، این هست که چه مواردی را در بخش ظاهر جستجو در یواست سئو باید روی حالت ایندکس قرار دهیم؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهم داد.
زمانیکه برای انجام تنظیمات سئوی سایتتان وارد تنظیمات یواست سئو میشوید. بخش انواع محتوا و طبقهبندیها را مشاهده میکنید. این بخشها میتوانند مشخص کنند که چه پستتایپهایی از سایت شما در نتایج گوگل نمایش داده شوند و کدامیک خیر! اما واقعا کدام را باید برای نمایش دادن در نتایج گوگل انتخاب کنیم.
بدون شک اگر یک مورد را روی ‘خیر’ تنظیم کنید، لیستی از محتوای سایت شما در نتایج جستجو نمایش داده نمیشود.
اول، تکلیف عناصر چندرسانهای را مشخص کنیم!
همانطور که قبلا دلایل ایندکس نکردن رسانههای وردپرس را خدمتتان توضیح دادیم. باید عناصر چند رسانهای را روی حالت تغییر urlها به خود پیوست قرار دهیم. به این شکل دیگر صفحه عناصر چندرسانهای شما در گوگل نمایش داده نمیشود.
دوم: کدام پستتایپها باید ایندکس شوند؟
جواب این سوال بسیار ساده هست. پستتایپهایی که میخواهید در نتایج جستجو نمایش داده شوند و حرفی برای گفتن دارند را روی بله قرار دهید و مابقی را روی خیر. اگر نمیدانید پست تایپ چی هست، مقاله پست تایپ چیست را مطالعه کنید.
به عنوان مثال: نوشتهها چون همیشه دارای محتوای مفید هستند باید روی بله قرار گیرند. اما در صورتی که قالب شما بخشی به نام نمونهکارها دارد و از آن استفاده نمیکنید. باید نمونهکارها را روی خیر قرار دهید.
یا مثلا محصولات ووکامرس باید روی بله قرار گیرند. (البته اگر روی ووکامرس محصولاتی دارید.) و محصولات EDD هم به همین شکل
قرار دادن همه پست تایپها روی حالت بله (ایندکس شدن) هم چندان جالب نیست چون خیلی از پست تایپهای شما ممکن است استفاده نشود یا متن خیلی کوتاهی داشته باشد که باعث کاهش رتبه سئوی شما خواهد شد.
نتیجه گیری کلی: از بخش ظاهر جستجو در افزونه یواست، میتوانید مشخص کنید کدام پستتایپها و کدام آرشیوها در نتایج جستجو نمایش داده شوند. شما باید مشخص کنید که کدام صفحات شما دارای محتوای مناسب برای نمایش در جستجوی گوگل هستند و در صورتی که کاربران به این نوع از پستها برسند، میتوانند هدفشان را در سایت شما پیدا کنند. پس تنظیمات این نوع پستها (پستتایپها) را باید روی بله قرار دهید
- نحوه پیگیری مرسولات پستی
- صفحه ورود پیشرفته در وردپرس با افزونه Login and Access
- بخش چهارم: پلاگین وردپرس
- بخش پنجم: تنظیمات وردپرس
- حذف و اضافه کردن فیلد ها در صفحه تسویه حساب ووکامرس
برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.