محصولات کلکسیون طراحی را با تخفیف 100 هزار تومانی خریداری نمایید.شرایط خرید با تخفیف
1
0

بخش دوم: نصب وردپرس

بدون دیدگاه
  • انتشار : مرداد ۷, ۱۳۹۷ - 7:15 ق.ظ
  • نویسنده : مدیر کل

چگونه نام دامنه ی مناسب انتخاب کنیم؟

نام دامنه آدرس سایت شما و هویتتان در وب است. هنگامی که شما در حال ایجاد یک وبلاگ جدید یا وب سایت کسب و کار هستید، باید نام دامنه را با دقت انتخاب کنید. شما باید اطمینان حاصل کنید که آیا نام دامنه برای کسب و کار شما مناسب است، نسبت به بقیه گزینه ها منحصر به فرد است  و آیا به برندینگ وب سایت شما کمک خواهد کرد؟

در زیر ۵ مورد آورده شده که به شما کمک می کند نام دامنه ی مناسب را انتخاب کنید.

۱- شناسایی کلمات کلیدی: نام دامنه ی شما باید دارای کلمات کلیدی باشد که وب سایت و یا محصولاتتان را به بهترین نحو تعریف کند. اگر نام دامنه شامل کلمات کلیدی باشد، شانس بیشتری برای رتبه بندی موتورهای جستجو خواهید داشت.

به عنوان مثال اگر شما یک وب سایت مربوط به کتابفروشی را راه اندازی کردید، بهتر است کلمات کلیدی مانند کتاب فروشی، کتاب فروشی آنلاین، فروشگاه کتاب و… را داشته باشید که کلمات کلیدی خوبی برای نام دامنه است.

۲- نام دامنه کوتاه و آسان برای تایپ انتخاب کنید: نام دامنه باید کوتاه و ساده با املای دقیق باشد. اگر نام دامنه ی شما طولانی و پیچیده است، احتمال اینکه تعدادی از بازدیدکنندگان را از دست بدهید بسیار زیاد است.

اطمینان حاصل کنید که نام دامنه ی شما جذاب و آسان و قابل حفظ کردن است. علاوه بر این استفاده از اعداد و خط های موجود در نام دامنه ، یک امتیاز منفی برای کل وب سایت شماست.

۳- یک پسوند دامنه ی مناسب را انتخاب کنید: پسوند دامنه به آن چیزی که در انتهای آدرس وب مانند .net, .com, .org و.. اضافه میشود، گفته میشود.

این پسوند در مورد ماهیت وب سایت شما به کاربران اطلاعاتی می دهند، بنابراین انتخاب یک پسوند مناسب حیاتی است. به عنوان مثال .com اغلب یک وب سایت تجاری را نشان می دهد و .org یک سازمان یا جامعه را نشان می دهد.

۴- ابزار تولید و انتخاب نام دامنه: ممکن است هزاران وبسایت مربوط به کسب و کار و خدمات شما وجود داشته باشد، بنابراین پیدا کردن یک نام دامنه ی جدید ممکن است یک کار مشکلی باشد.

با این حال برخی از ابزار ها به شما کمک می کنند تا دسترسی به نام دامنه را بررسی کنید و برخی از نام های دامنه منحصر به فرد را برای شروع به شما پیشنهاد می کند. به عنوان مثال , DomainrDot-o-MotorDomains Bot و … می توانند به شما در این مسیر کمک کنند.

۵- ثبت دامنه: تعداد زیادی از شرکت های ثبت دامنه در وب وجود دارند که خدمات مربوط به آن را انجام می دهند . در میان همه ی آنها شما می توانید نام دامنه ی دلخواه خود را از طریق یکی از وب سایت های محبوب مصل goddady و  … انجام دهید.

چگونه می توان بهترین میزبان وردپرس را انتخاب نمود؟

انتخاب درست میزبان وب یکی از کلیدهای موفقیت برای داشتن وب سایتی موفق تر و حرفه ای تر است. میزبان امن و خوب شما را از هک ها و هرزنامه ها محافظت می کند. سرعت و عملکرد سایت، پشتیبانی خوب و آپ تایم بودن را تضمین می کند.

شرکت میزبان وب سایتی خوب است که به شدت مسئول هرچه بهتر تجربه کاربر و سئو باشد.

میزبان وب یکی از اجزای کلیدی هر وب سایت موفقی است که اغلب نادیده گرفته می شود. انتخاب میزبان مناسب برای نیازهایتان می تواند seo سایتتان را بهبود ببخشد و فروش را افزایش دهد. انواع مختلفی از میزبانهای وب وجود دارد. مانند vps (سرور اختصاصی مجازی)، shared، dedicated رایگان و مدیریتی وردپرس.

در هنگام انتخاب یک ارائه دهنده میزبان وب، موارد بسیار زیادی در نظر گرفته می شود، گزینه هایی مانند هزینه ها، قیمت ها، ترافیک وب سایت، سطح کسب و کار شما، دانش فنی و … که باید در فرآیند انتخاب میزبان وب مورد توجه قرار گیرند.

چگونه وردرس را نصب کنیم؟

اغلب سرویس های میزبان وب نصب وردپرس با یک کلیک را در سرور خود انجام می دهند که برای مبتدیان بسیار آسان است. اگر شرکت میزبان وب سایت تان نصب وردپرس با یک کلیک را ارائه نمی دهد، شما باید آن را به صورت دستی از طریق Cpanel نصب کنید. شما می توانید مراحل ساده ای را برای نصب وردپرس در سرور خود با Cpanel دنبال کنید.

به کمک اطلاعات ورودتان وارد محیط Cpanel خود شوید. معمولا، یک رابط کنترل پنل مانند زیر مشاهده می کنید. اما بعضی از ارائه دهندگان میزبانی وب ممکن است کنترل پنل های مختلفی را سازماندهی کنند، با این حال طرح اولیه می تواند بدون در نظر گرفتن تنظیمات آنها یکسان باشد.

 

 

اکنون بر روی پوشه ی File Manager کلیک کنید. اگر میخواهید وردپرس را در دامنه ی اصلی مانند yoursite.com نصب کنید باید همه ی فایل هایتان را درون پوشه ی /pubic_html/ آپلود کنید، اما اگر می خواهید وردپرس را در  دامنه ی yoursite.com/blog داشته باشید شما باید یک پوشه مانند  /pubic_html/blog ایجاد کنید.

 

 

با تکمیل آپلود فایل های وردپرس، باید یک پایگاه داده ایجاد کنید، در بخش databases  گزینه ی MySQL Databases را پیدا کنید.

 

 

همانطور که MySQL Databases را انتخاب می کنید، یک صفحه جدید را مشاهده خواهید کرد که در آن شما می توانید کادر New Database را ببینید. نام پایگاه داده خود را انتخاب کنید و بر روی Create Database  کلیک کنید.

 

الان بر روی دکمه ی Go back کلیک کنید و یک کاربر MY Sql ایجاد کنید. نام کاربری و رمز عبر را وارد کنید و روی دکمه ی create user کلیک کنید.

 

اکنون کاربر را به پایگاه داده ای که ایجاد کرده اید اضافه کنید.

 

 

بعد از ایجاد پایگاه داده و کاربر، به آدرس (yoursite.com یا yoursite.com/blog) بروید، جایی که فایل وردپرستان را آپلود کرده اید.

شما به یک صفحه، با دکمه ی “ایجاد فایل پیکربندی” می روید که باید برای ادامه ی نصب وردپرس بر روی آن کلیک کنید.

 

 

 

سپس یک صفحه ی نمایش خواهید دید که در آن شما باید نام، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید. مقدار پیش فرض دو فیلد آخر را در نظر بگیرید و روی دکمه ی فرستادن کلیک کنید.

 

 

 

صفحه ی جدیدی ظاهر خواهد شد که در آن شما باید عنوان سایت، نام کاربری (از یک نام کاربری سفارشی به جای کلمه ی پیش فرض Admin استفاده کنید) رمز عبور و آدرس ایمیل خود را وارد کنید. حالا بر روی دکمه ی ثبت وردپرس کلیک کنید.

 

 

 

در نهایت، وردپرس نصب شده است و صفحه ای با عنوان Sussess نمایش داده خواهد شد. روی دکمه ورود کلیک کنید و ادامه دهید.

 

 

 

اکنون نام کاربری و رمز ورود انتخاب شده خود را وارد کرده و روی دکمه ورود کلیک کنید. شما اکنون در داشبورد وردپرس سایتتان هستید.

 

 

ما در مورد تنظیمات مهم داشبورد وردپرس، نصب تم و پلاگین ها و موارد دیگر در بخش های زیر صحبت خواهیم کرد.

 

×

سـبد خـرید شـما

0 محصول
سبد خرید خالی است!